Πλημμύρισε με πλαστά συμβόλαια η ασφαλιστική αγορά - Τι κάνει η ΤτΕ;
real estate menu left
real estate menu right



Πλημμύρισε με πλαστά συμβόλαια η ασφαλιστική αγορά - Τι κάνει η ΤτΕ; PDF Εκτύπωση E-mail

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Επικουρικό Κεφάλαιο για τα πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου που κυκλοφορούν στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του για τη Διεθνή Ένωση, "λόγω πολυάριθμων παραπόνων και καταγγελιών περί πλαστών και άλλων μη νόμιμα συναφθέντων ασφαλιστηρίων συμβολαίων, επισημαίνεται προς το καταναλωτικό κοινό ότι ασφάλιση αυτοκινήτου μπορούν να παρέχουν νόμιμα στην Ελλάδα μόνον οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται νόμιμα σε αυτή και οι οποίες είναι καταχωρημένες στα σχετικά Μητρώα της Τράπεζας της Ελλάδος: www.bankogfreece.gr".

 

Βλέπουμε λοιπόν, πως το Επικουρικό Κεφάλαιο κάνει λόγο για πολυάριθμες καταγγελίες και το ερώτημα είναι πώς προστατεύεται ο καταναλωτής και τι κάνει η διεύθυνση εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος.

 

Πηγή: nextdeal.gr

 

 

@team Insurance Services,

Βορείων Προαστίων Αττικής,

Διεύθυνση: Λ. Μαραθώνος 2 & Καρδίτσης,

(Ισόγειο)

Αγ. Στέφανος, Τ.Κ.: 14565,

τηλ: 2109534060, fax: 2109577848,

email: andreoud@ateam.gr

 

 

@team Insurance Servises

Κυκλάδων - Θήρας,

Αγίου Αθανασίου 1 - Κοντοχώρι,

Σαντορίνη, Τ.Κ. 84700,

τηλ1: +30 210 6215818,

fax: +30 210 9577848,

email: andreoug@ateam.gr

Για ανταγωνιστικές

Προσφορές Αυτοκινήτων

επικοινωνήστε

 

Συνεργασίες με:

 

 


?>